Allround magazijnmedewerker

Allround magazijnmedewerker - Kampen (13,56 euro p/u- fulltime)

Heb jij ervaring als magazijnmedewerker en ben je op zoek naar een baan met afwisseling waar je aan jouw toekomst kunt bouwen? Kom dan in ons groeiende magazijn werken als allround magazijnmedewerker!

Als allround magazijnmedewerker werk jij mee aan een vlekkeloos orderproces. Met de elektrische pompwagen verwerk je orders van onze (internationale) klanten en controleer je deze orders op juistheid. Deze werkzaamheden wissel je af met andere taken, zoals zorgdragen voor een goede bevoorrading van het magazijn door middel van de reachtruck. Verder kun je ingezet worden op de expeditie, waarbij je verantwoordelijk bent voor het laden van de vrachtwagens. Wanneer je wordt ingezet op onze inbound afdeling, zorg je voor het lossen van de binnenkomende vrachten.

In de functie van allround medewerker heb je een voorbeeldfunctie in het magazijn en help jij nieuwe medewerkers op weg en leer je ze bij waar nodig.

Als allround medewerker ben je minimaal 36 uur per week beschikbaar. Je kunt er voor kiezen om in dag- of avonddienst te werken. Bij dagdiensten werk je van 6.00 tot 15.00 uur of van 8.00 tot 17.00 uur en is zaterdag een standaard werkdag, waarbij je een toeslag van 150% ontvangt! De maandag of de donderdag is dan een vrije dag. Wanneer je er voor kiest om in de avonddienst te werken, dan werk je op maandag (tot 22.00 uur), dinsdag (tot 22.00 uur), donderdag (tot 22.00 uur) en vrijdag (tot 00.00 uur) van 14.00 uur tot sluitingstijd. De uren die je na 18.00 uur maakt, worden voor 125% uitbetaald! Er is ook een combinatie van de dag- en avonddienst mogelijk. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om te groeien in jouw salaris.

Wij vragen:

 • beheersing van de Nederlandse taal;
 • ervaring met (diverse) magazijnwerkzaamheden en het rijden met een elektrische pompwagen;
 • een reachtruckcertificaat is een pré;
 • beschikbaarheid voor langere tijd en voor minimaal 32 uur per week;
 • verantwoordelijkheidsgevoel voor het gehele logistieke proces.

Wij bieden:

 • goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris waarin je kan doorgroeien tot €13,56 p/u en een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer wanneer je meer dan 10 km moet reizen;
 • toeslagen voor het werken in de avond (125%) en op zaterdag (150%);
 • een pensioen waarvan de opbouw 100% voor rekening is van Asia Express Food;
 • een vaste aanstelling bij goed functioneren;
 • onderdeel te kunnen worden van een enthousiast team waar openheid en samenwerking voorop staat;
 • een uitdagende functie bij een informeel familiebedrijf waar regelmatig uitjes worden georganiseerd zoals borrels, sportevenementen en etentjes.

Word jij enthousiast van bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar:

Asia Express Food B.V.
E-mail: werkenbij@asiaexpressfood.nl

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Iris van der Beek van onze HRM-afdeling op telefoonnummer +31 6 3068 7172