Asia Express Food is uw directe connectie met Azië en Afrika

Wij zijn dé Europese importeur met een grote passie voor authentieke Aziatische en Afrikaanse food producten. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we authentieke A-merken leveren tegen concurrerende prijzen. De Aziatische en Afrikaanse keuken draaien om beleving. De kleuren, geuren en smaken vormen samen een unieke verzameling van producten. Dankzij ons uitgebreide aanbod zijn onze klanten in staat om deze beleving door te geven aan hun klanten.

Onze klanten, onze trots!

Onze klanten vertegenwoordigen ons product en vormen de link tussen Asia Express Food en de consument. Wij zijn trots op onze klanten! Bij Asia Express Food besteden we daarom veel aandacht aan het onderhouden van waardevolle en langdurige relaties met onze klanten.

Onze leveranciers, onze partners!

Onze leveranciers zijn de beste in hun vak. Zij vertegenwoordigen het beste van wat Asia Express Food te bieden heeft. Onze merken zijn dan ook internationaal bekend vanwege hun authenticiteit en hebben stuk voor stuk een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit.

Onze distribiteurs, onze betrouwbaarheid!

Onze producten zijn dagelijks onderdeel van een complex logistiek proces. Om dit proces vlekkeloos te laten verlopen vertrouwen wij op onze gespecialiseerde distributie partners. Wij kunnen daarom onze klanten een betrouwbare levering garanderen: het beste van Azië en Afrika, waar en wanneer u het uitkomt!

Onze kwaliteit, uw garantie!

Ons HACCP-team (Hazard Analysis & Critical Control Points) is verantwoordelijk voor een preventief controlesysteem binnen onze kwaliteitsdienst. Onze producten worden daarnaast steekproefsgewijs in onafhankelijke laboratoria onderzocht. Kwaliteit en hygiëne zijn vanzelfsprekend voor ons. Hiermee garanderen wij onze klanten HACCP-gecertificeerde producten, die voldoen aan de Europese wetgeving. Onze klanten kunnen vertrouwen op de beste authentieke Aziatische en Afrikaanse producten!

Onze expertise, uw verse aanvoer

Asia Express Food heeft de afgelopen 25 jaar veel ervaring opgedaan en overal ter wereld uitstekende relaties opgebouwd met boeren en telers. Dit heeft geresulteerd in een breed assortiment aan verse producten die tegen concurrerende prijzen worden aangeboden en die twee keer per week via lucht- en zeevracht worden aangevoerd.

Onze ervaring

Asia Express Food is in 1991 opgericht en bezet al jaren een positie aan de top als Europese importeur van Aziatische en Afrikaanse producten. Asia Express Food is onderdeel van Brouwer Groothandelsgroep, opgericht in 1931. Al meer dan tachtig jaar vormt de Brouwer Groothandelsgroep de betrouwbare ruggengraat van diverse internationaal opererende bedrijven. De synergie tussen de verschillende bedrijven biedt onze klanten het beste op het gebied van food en non-food.