Asia Express Food

  • >4500 producten
  • De beste authentieke merken
  • Persoonlijke service in uw gewenste taal
  • Tot 2 leveringen per week
  • Mix je orders met vers, droog en diepvries

Ons uitgebreid assortiment, uw keuze.

Met een uitgebreid assortiment van meer dan 3.500 producten zijn wij – Asia Express Food – uw totaalleverancier voor Aziatische, Indiase en Afrikaanse producten. Iedere keuken heeft zijn unieke ingrediënten, kleuren, geuren en smaken. Bij ons draait lekker eten om het ervaren van deze authentieke smaken. Onze premium merken bieden u de verrukkelijke smaken van ieder continent.

Onze gecertificeerde leveranciers, uw kwaliteit.

Onze gecertificeerde leveranciers zijn de beste in hun vak. Zij vertegenwoordigen wat Azië, Afrika en India te bieden hebben. De merken zijn internationaal bekend om hun authenticiteit en elk merk heeft een uitstekende reputatie als het om kwaliteit gaat.

Onze distributeurs, uw perfecte bezorging.

Elke dag zijn onze producten deel van een complex logistiek proces. Om zeker te zijn dat dit proces soepel verloopt vertrouwen wij op onze gespecialiseerde distributiepartners. Hierdoor kunnen wij u garanderen van nauwkeurige en betrouwbare leveringen van onze houdbare -, vers - en diepvriesproducten.

Onze (QA) kwaliteitsafdeling, uw garantie.

Het is vanzelfsprekend dat kwaliteit en hygiëne van groot belang zijn. Ons QA-team zorgt hiervoor en is iedere dag bezig om onze producten te toetsen aan de kwaliteit- en hygiëne eisen die in de EU gelden. De kwaliteit van ons eigen processen worden continue tegen het licht gehouden en verbeterd.

Ons gepassioneerd verkoop team, uw persoonlijke adviseur.

Het  multiculturele verkoopteam van AEF heeft passie voor eten. Zij kennen onze producten, gebruiken ze thuis en kunnen u dus wegwijs maken binnen ons assortiment. Het grote voordeel van ons multiculturele team is dat zij in uw gewenste taal kunnen assisteren en helpen om uw business verder uit te bouwen.

Onze ervaring, uw betrouwbare connectie.

Het begon allemaal 1991 toen AEF is gestart en nu zijn wij uitgegroeid tot de toonaangevende Europese importeur van Aziatische, Afrikaanse en Indiase producten. We zijn een onderdeel van de Brouwer Groothandelsgroep, een echt familiebedrijf, opgericht in 1931. Nu voor meer dan 80 jaar de sterke ruggengraat voor de verschillende internationale ondernemingen.