Frooti

Frooti - Live The Frooti Life

Parle Agro Pvt. Ltd. is een van India’s grootste drankenproducenten en heeft de harten van consumenten over de hele wereld veroverd. En dat terwijl het bedrijf met maar één drank begon. De kwaliteit van de producten en de unieke smaken zorgen ervoor dat loyale klanten blijven terugkomen: Frooti is India’s favoriete mangodrank.

Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en heeft miljoenen fans over de hele wereld. In die tijd heeft Frooti in bijna elk Indiaas huishouden en bij bijna elke sociale gelegenheid een plekje veroverd. De drank werd in 1985 in India geïntroduceerd en was een van de eerste drankjes om mee te nemen. Het was ook de eerste keer dat India in aanraking kwam met drank in Tetra Pak-verpakking. Frooti wordt van echt mangopulp gemaakt.

Het bedrijf stond aan de wieg van veel innovaties in de Indiase drankenindustrie. Van de introductie van Tetra Pak, de eerste petflessen en de TCA Tetra Pak: Parle Agro heeft ervoor gezorgd dat Frooti lekker en verfrissend blijft. Bijna elke Indiër is opgegroeid met Frooti, en Parle Agro blijft dankzij zijn loyale klanten groeien.

Frooti wordt duidelijk al jaren gezien als India’s meest vertrouwde vruchtendrank.

  • Land van herkomst: India India
  • Bestseller: mangodrank
  • Uniek kenmerk: vruchtendrank om mee te nemen
  • Assortiment: dranken

Assortiment FROOTI
FROOTI
Mangodrank
# 4084-1
27 X 200 ML
FROOTI
Mangodrank
# 4084-2
12 X 1 LTR
FROOTI
Mangopulp Kesar
# 4694-2
6 X 850 GR
FROOTI
Mangopulp Alphonso
# 4695-2
6 X 850 GR